جستجویی برای انتشارات مجلات در سال قبل از میلاد انجام شد که شامل کلمات کلیدی مانند خصوصیات شیمیایی، مزایای سلامتی، پردازش، فناوریها، آنتوسیانینها (ANC) و پروآنتوسیانیدینها بود.این بررسی اطلاعات به روز موجود در مورد این موضوع را ارائه می دهد.
در نتیجه، BC و محصولات آنها دارای مصارف صنعتی هستند که می توان از آنها استخراج رنگدانه های طبیعی تولید کرد تا به عنوان افزودنی های غذایی مورد استفاده قرار گیرند.
BC حاوی فلاونوئیدها، به ویژه ANC است که رنگ ارغوانی خود را به میوه ها می دهد. BC منبعی غنی از مواد شیمیایی گیاهی با خواص آنتی اکسیدانی، ضد میکروبی و ضد التهابی قوی است.
همچنین، بریتیش کلمبیا پتانسیل بهبود سلامت کلی انسان به ویژه با بیماری های مرتبط با التهاب و تنظیم گلوکز خون را دارد.
مویز سیاه صادراتی(BC؛ Ribes nigrum) میوههای کوچک بنفش تیره هستند که از درختچههای چوبی با اندازه متوسط به دست میآیند (شکل 1) (کوریگان، هدرلی، لانگفورد، و زو، 2014؛ تورنن و همکاران، 2012).
این مویز ایرانی بومی مناطق آب و هوایی سردتر مانند شمال اروپا، شمال آسیا و آسیای مرکزی هستند و لهستان صادرکننده اصلی (80 تا 90 درصد صادرات جهانی) تازه و فرآوری شده قبل از میلاد (Michalska، Wojdyło، Łysiak، Lech، و فیگیل، 2017). جدول 1 جزئیاتی را در مورد کشورهای تولید کننده قبل از میلاد ارائه می دهد.
تولید BC به ژنتیک هر رقم و دمای محیط رشد بستگی دارد. BC در بازارهای اروپایی به خوبی شناخته شده است اما در ایالات متحده نه.
- منابع:
- تبلیغات: