عسل جاناتان وایت پیشنهاد کرد که این اثر بازدارنده

عسل غذایی حاوی کربوهیدرات های پر انرژی است، زیرا 95 تا 99 درصد کل مواد جامد را قندها تشکیل می دهند که به راحتی قابل هضم هستند، زیرا شبیه به بسیاری از میوه ها هستند.

پروتئین ها و آنزیم های موجود در عسل کوهی بلوچستان اغلب ارزش غذایی قابل توجهی ندارند.

تعدادی از ویتامین های ضروری مانند ویتامین K، B1، B2، B6 و C در عسل وجود دارد، اما به طور کلی در سطوح ناچیز.اما عسل را می‌توان یک شیرین‌کننده مغذی در نظر گرفت.

محتوای معدنی عسل کوهی دکتر بیز متغیر است، معمولاً عسل‌های تیره‌تر دارای مقادیر قابل‌ توجهی مواد معدنی هستند.

عسل علاوه بر ارزش غذایی، پتانسیل بالایی در پزشکی دارد، هزاران سال است که مورد استفاده قرار گرفته است و اکنون به طور گسترده به عنوان یک داروی جایگزین مورد مطالعه قرار گرفته است.

عسل

عسل از آنجایی که بسیار اسیدی است و دارای قند بسیار بالایی است، محیط مناسبی برای باکتری ها نیست.

این باعث یک اثر اسمزی می شود که از رشد باکتری ها جلوگیری می کند، این اثر به معنای واقعی کلمه باعث خشک شدن باکتری ها می شود.

نوع دیگری از خاصیت ضد باکتریایی عسل کوهی در سال 1940 توسط Dold مهار نامیده شد.

و در سال 1963، جاناتان وایت پیشنهاد کرد که این اثر بازدارنده که در سال 1940 توصیف شد، به دلیل پراکسید هیدروژن تولید شده و انباشته شده در عسل رقیق شده است، که امروزه می دانیم.

محصول جانبی تشکیل عسل کوهی کردستان اسید گلوکونیک توسط آنزیم گلوکز اکسیداز است.

التهاب چیزی نیست جز پاسخ دفاعی بدن به بافتی که آسیب خاصی را متحمل شده است، که شامل جذب لکوسیت ها و پروتئین های پلاسما خون است.

این آسیب می تواند توسط عوامل فیزیکی، شیمیایی یا حتی میکروبی ایجاد شود. التهاب با ادم، اریتم، درد و افزایش دما مشخص می شود

  • منابع:
    1. Health Benefits of Honey
  • تبلیغات:
    1. فردی که توانست با پتو در یک رودخانه ماهی بگیرد؟!؟!
    2. دختری که قابلیت تغییر شکل را دارد!
    3. داستان صیادی که زغال کبابی را طعمه ماهی ها کرد!
    4. عجیب ترین دستبرد های میلیاردی نئوپان ملامینه!