خواص کنجد قهوه ای برای آلزایمر و فشارخون

دانه های کنجد 5 گرم پروتئین در هر وعده 3 قاشق غذاخوری (30 گرم) تامین می کنند (منبع 3Trusted).

برای به حداکثر رساندن در دسترس بودن پروتئین، کنجد پوست کنده و بو داده را انتخاب کنید. فرآیندهای پوست کندن و برشته کردن اگزالات ها و فیتات ها را کاهش می دهد ترکیباتی که هضم و جذب پروتئین شما را مختل می کنند.

با این حال، خواص کنجد قهوه ای و نیز اثرات ضد التهابی را نشان می دهد.

پروتئین برای سلامتی شما ضروری است، زیرا به ساخت همه چیز از عضلات گرفته تا هورمون ها کمک می کند.

نکته قابل توجه این است که دانه‌های کنجد لیزین کمی دارند، یک اسید آمینه ضروری که در محصولات حیوانی فراوان‌تر است. با این حال، وگان ها و گیاهخواران می توانند با مصرف پروتئین های گیاهی با لیزین بالا به ویژه حبوبات، مانند لوبیا قرمز و نخود، جبران کنند.

از سوی دیگر، دانه‌های کنجد سرشار از متیونین و سیستئین هستند، دو اسید آمینه که حبوبات به مقدار زیاد آن‌ها را فراهم نمی‌کنند.

ممکن است به کاهش فشار خون کمک کند

فشار خون بالا یک عامل خطر اصلی برای بیماری قلبی و سکته است.

دانه های کنجد سرشار از منیزیم هستند که ممکن است به کاهش فشار خون کمک کند.

علاوه بر این، لیگنان‌ها، ویتامین E و سایر آنتی‌اکسیدان‌های موجود در دانه‌های کنجد ممکن است به جلوگیری از تجمع پلاک در شریان‌ها کمک کنند و به طور بالقوه فشار خون را سالم نگه دارند.

در یک مطالعه، افراد مبتلا به فشار خون بالا هر روز 2.5 گرم دانه کنجد سیاه پودر شده یک نوع کمتر رایج به شکل کپسول مصرف کردند.

در پایان یک ماه، آنها کاهش 6 درصدی در فشار خون سیستولیک بالاترین عدد فشار خون را در مقایسه با گروه دارونما تجربه کردند.

دانه کنجد ممکن است با التهاب مبارزه کند.

التهاب طولانی مدت و سطح پایین ممکن است در بسیاری از بیماری های مزمن، از جمله چاقی و سرطان، و همچنین بیماری قلبی و کلیوی نقش داشته باشد.

هنگامی که افراد مبتلا به بیماری کلیوی به مدت 3 ماه روزانه مخلوطی از 18 گرم دانه کتان و 6 گرم دانه کنجد و کدو تنبل مصرف کردند، نشانگرهای التهابی آنها 51 تا 79 درصد کاهش یافت.

با این حال، از آنجایی که این مطالعه مخلوطی از دانه ها را آزمایش کرد، تأثیر ضد التهابی دانه کنجد به تنهایی نامشخص است.

با این حال، مطالعات حیوانی روی روغن دانه کنجد نیز اثرات ضد التهابی را نشان می دهد.

این ممکن است به دلیل سسامین باشد، ترکیبی که در دانه‌های کنجد و روغن آن یافت می‌شود.

  • منابع:
    1. 15 Health and Nutrition Benefits of Sesame Seeds