با خوردن چای دوغزال سیاه دیگر نگران پوکی استخوان خود نباشید

چای دوغزال سیاه منبع عالی آنتی اکسیدان قوی اپی گالوکاتچین-3-گالات (EGCG) است.

اگرچه چای سیاه حاوی پلی فنول های دیگری مانند کاتچین و اسید گالیک است، EGCG به عنوان قوی ترین و احتمالا مسئول بسیاری از مزایای سلامتی چای سیاه در نظر گرفته می شود.

در اینجا لیستی از مزایای احتمالی EGCG در چای سیاه آمده است:

سرطان. مطالعات لوله آزمایش نشان داده است که EGCG موجود در چای سیاه می‌تواند از تکثیر سلول‌های سرطانی جلوگیری کرده و باعث مرگ سلول‌های سرطانی شود.
بیماری آلزایمر. EGCG ممکن است اثرات مضر پلاک‌های آمیلوئیدی را که در بیماران آلزایمر انباشته می‌شوند کاهش دهد.
ضد خستگی. یک مطالعه نشان داد که موش‌هایی که نوشیدنی حاوی EGCG مصرف می‌کردند، در مقایسه با موش‌هایی که آب آشامیدنی داشتند، زمان شنای طولانی‌تری قبل از خستگی داشتند.
محافظت از کبد نشان داده شده است که EGCG باعث کاهش رشد کبد چرب در موش هایی می شود که از رژیم غذایی پرچرب استفاده می کنند.
ضد میکروبی. این آنتی اکسیدان می تواند به دیواره های سلولی باکتری آسیب برساند و حتی ممکن است انتقال برخی ویروس ها را کاهش دهد.


فرو نشاندن. ممکن است با گیرنده های مغز شما تعامل داشته باشد تا اثر آرام بخشی بر بدن شما اعمال کند.
اگرچه بیشتر تحقیقات در مورد EGCG در چای سیاه در مطالعات آزمایشگاهی یا حیوانات انجام شده است، یافته‌ها به مزایای طولانی گزارش شده نوشیدن چای سبز اعتبار می‌بخشد.

تیافلاوین ها گروهی از پلی فنول ها هستند که منحصر به چای سیاه هستند.

آنها در طول فرآیند اکسیداسیون تشکیل می شوند و 3-6٪ از تمام پلی فنول های موجود در چای سیاه را نشان می دهند.

به نظر می رسد تیافلاوین فواید بسیاری برای سلامتی ارائه می دهد – همه به توانایی آنتی اکسیدانی آنها مربوط می شود.

این پلی فنول ها می توانند از سلول های چربی در برابر آسیب رادیکال های آزاد محافظت کنند و ممکن است از تولید آنتی اکسیدان طبیعی بدن شما حمایت کنند.

علاوه بر این، آنها ممکن است از قلب و عروق خونی شما محافظت کنند.

یک مطالعه حیوانی نشان داد که تافلاوین ها می توانند خطر تشکیل پلاک در رگ های خونی را با کاهش التهاب و افزایش در دسترس بودن اکسید نیتریک، که به گشاد شدن رگ های خونی شما کمک می کند، کاهش دهند.

علاوه بر این، نشان داده شده است که تافلاوین ها به طور قابل توجهی سطح کلسترول و قند خون را کاهش می دهند.

آنها حتی ممکن است باعث تجزیه چربی شوند و به عنوان یک کمک بالقوه برای مدیریت چاقی توصیه شده اند.

در واقع، تافلاوین های موجود در چای سیاه ممکن است همان ظرفیت آنتی اکسیدانی پلی فنول های چای سیاه را داشته باشند.